ye-logo.v1.2

Абоненти «Київстар» у Хмельницькому та Кам'янці-Подільському вже мають можливість користуватися швидкісним зв'язком 3G

Суспільство 3173
Хмельниччина — одна з перших областей, яку компанія Київстар забезпечила швидкісним зв
Хмельниччина — одна з перших областей, яку компанія Київстар забезпечила швидкісним зв'язком.

Користувачі мобільного інтернету, чиї гаджети підтримують 3G-зв'язок, уже мають можливість перевірити, чи доступна 3G-мережа для користування саме у їхньому регіоні.

Зробити це можна на інтерактивній карті на сайті компанії.
Загалом останнім часом "Київстар” запустив 3G у шести обласних центрах України: Хмельницькому, Вінниці, Івано-Франківську, Полтаві, Рівному та Тернополі.
Однак, Хмельниччина — одна з перших областей, яку компанія Київстар забезпечила швидкісним зв'язком. Ще у травні тестувати 3G мали можливість абоненти у Кам'янці-Подільському. А вже у липні — у Хмельницькому та навколишніх населених пунктах: Лісових Гринівцях, Олешині, Шаровечці та Шумівцях.
Абоненти "Київстар" усіх цих населених пунктів можуть користуватися швидкісним мобільним інтернетом за умови підтримки стандарту їх смартфоном. Технологія HSPA+, за якою побудована 3G-мережа «Київстар», забезпечує передачу даних із максимальною швидкістю 42 Мбіт/с.
Якщо ж розтлумачити простою мовою, то технологія 3G дозволить нам із вами безперешкодно, до прикладу, здійснювати відеодзвінки за допомогою Skype чи Viber, не відключаючи при цьому, як це буває зазвичай, зображення. Адже якість нового зв'язку дозволяє не лише чути, але й бачити співрозмовника без “зависання”. Ще один із численних плюсів для звичайних користувачів — фотографії чи інші “важкі” файли завантажуються зі швидкістю звичайного тексту! Але лише за умови, що технологічні особливості вашого смартфону підтримують налаштування, і ви не перебуваєте надто далеко від базової станції, чи не пересуваєтеся трасою, до прикладу, на великій швидкості.
У компанії "Київстар" переконують, що в межах міста усі ці так звані перешкоди не будуть відчутними, адже компанія для забезпечення високої якості зв'язку використовуватиме вже існуючі мережі. Саме тому щільність покриття буде достатньою для того, щоб ваш інтернет не просто працював без проблем, а справді “літав”.

Варто зауважити:

- Чим новіший смартфон, тим краще працюватиме швидкісний інтернет;

- Абоненти, які “живуть” в інтернеті і мають бажання використовувати його на максимальній швидкості, можуть вибрати один з нових тарифних планів або ж підключити інтернет-пакет обсягом від 50 до 3 000 мегабайт для будь-якого іншого тарифного плану;

- Існуючим абонентам «Київстар» змінювати SIM-карту не потрібно.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую