ye-logo.v1.2

Керівника Кам’янець-Подільського військкомату звільнять з посади через повістку загиблому кіборгу

Суспільство 9742
Воєнком вибачився за повістку для загиблого Руслана
Воєнком вибачився за повістку для загиблого Руслана. Фото: kam-pod.gov.ua

Посадовці вибачились перед рідними бійця Руслана Коношенка за недобросовісну роботу працівників військового комісаріату.

Голова Хмельницької облдержадміністрації Михайло Загородний повідомив газеті «Є», що відповідальні за вручення повістки рідним загиблого кіборга Руслана Коношенка будуть покарані. Зокрема, керівника Кам’янець-Подільського міськрайонного військкомату звільнять з посади, а інші посадові особи понесуть дисциплінарну відповідальність. 

«Відбудеться переформатування роботи військкомату у зв’язку з недобросовісним виконанням обов’язків. За образу світлої пам’яті героя АТО Руслана Коношенка, який посмертно був нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня, відповідальні особи понесуть покарання», - сказав голова адміністрації Михайло Загородний.

Підполковник Володимир Возний, який відтепер виконує обов’язки військового комісара Кам’янець-Подільського міськрайонного військкомату, вже особисто вибачився перед батьками та рідними загиблого кіборга.

«Слава Герою України! Я також приношу свої вибачення рідним і близьким за недобросовісну роботу працівників військкомату», - сказав Михайло Васильович.

Нагадаємо, Руслан Коношенко був призваний до війська у вересні 2014 року. 20 січня 2015 року він потрапив у полон. Звістка про смерть військового прийшла рідним у квітні. Поховали Руслана 16 квітня 2015 року на Алеї Слави у Кам’янці-Подільському. Посмертно військовослужбовець нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня та відзнакою мера «За заслуги перед міською громадою».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую