ye-logo.v1.2

Винуватцю смертельної аварії в Летичеві загрожує до 10 років тюрми

Кримінал 6271
Поки підозрюваний в аварії перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, родичі загиблих хвилюються, аби водія суд не виупстив під заставу і той не втік за кордон
Поки підозрюваний в аварії перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, родичі загиблих хвилюються, аби водія суд не виупстив під заставу і той не втік за кордон. Фото: колаж автора

Вже завтра Хмельницький міськрайонний суд обере міру запобіжного заходу водію, якого підозрюють в дорожньо-транспортній пригоді, в якій загинула родина міліціонера.

За версією досудового слідства, за кермом автомобіля «Toyota Prado», який 1 серпня приблизно о 18.20  на виїзді з Летичева в бік Вінниці вилетів на зустрічну смугу руху та зіткнувся з автомобілем «ВАЗ-2106», був місцевий мешканець 1992 року народження.

«Чи був він за кермом у нетверезому стані, поки невідомо, оскільки ще немаємо результатів медичної експертизи, - каже керівник прес-служби обласного управління МВС у Хмельницькій області Інна Глега. – Утім, зауважу, що особу водія встановлено і він нині перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Вже завтра Хмельницький міськрайонний суд має обрати для нього міру запобіжного заходу».

Одразу ж після аварії, в якій загинули водій «ВАЗу» - 29-річний дільничний інспектор місцевого райвідділу, його 22-річна дружина та однорічний син, було відкрите кримінальне провадження за статтею 286 частиною 3 - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинили загибель кількох осіб. Санкція цієї статті передбачає позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую