ye-logo.v1.2

У Кам’янці на Іллі розіграли подорож до Будапешту

Культура 2324
Для паперових суден хвилі створювали штучні
Для паперових суден хвилі створювали штучні. Фото: автора

Двадцять родин взяли участь у фестивалі сімейного дозвілля “Ількові забави”, щоб позмагатися за головний приз - поїздку до Угорщини.

Щоб стати переможцем, сім’ям потрібно було виконати всі завдання “Аква-марафону”. Головними правилами успіху стали швидкість та якість, адже той, хто справлявся з перешкодами перший – отримував найбільшу кількість балів.
Розпочали конкурс наймолодші учасники своїх команд – діти, які на швидкість змагалися у виготовленні та запуску паперових корабликів на воду. Дорослим, щоб принести додаткові бали своїй родині, довелося подолати у собі страхи та переправитись через річку на тролеї.

“Ніколи навіть не думав, що зможу погодитися на те, щоб на канаті переправитись з одногу боку Смотрича на інший, адже страшенно боюсь висоти. Та чого не зробиш заради дружини та сина”, – розповідає учасник марафону Валерій.
Безліч емоцій приніс водний волейбол. Щоправда перекидали команди повітряну кульку, наповнену водою, а ловили її рушниками. Більш вправні заробляли додаткові бали, в кого кулька лопала – отримував душ.

Умова одного з конкурсів - загасити свічку, що в руках у мами, з пляшки води.

Як хотіли, бешкетували діти, обливаючи своїх мам у конкурсі гасіння свічки з допомогою пляшки води. Хто не шкодував матусь, якнайшвидше виконував умови завдання, і звичайно, ставав ближчим до перемоги.

Шукали в Кам’янці на Іллі і монети під водою. Витягування скарбу Водяного – остання перешкода, яку довелося подолати кам’янецьким сім’ям, щоб дізнатись прізвище родини, яка поїде до Будапешту. Хвилини хвилювань, нагородження від щедрого пірата усіх учасників призами – подорожжю по Дністру на дебаркадері та сертифікатами на аква-відпочинок в місцевих спа-закладах і нарешті - оголошення переможця.

Діти шукали скарб, дорослі вболівали

Здобувши найбільшу кількість балів, сертифікат на подорож до Будапешту отримала родина Дубовиків.
“Я до останнього не вірила, що можливо виграти такий приз, адже про конкурс дізналися випадково від знайомого і прийшли для того, щоб весело та в здоровій атмосфері провести час” – ділиться враженнями переможниця Руслана Дубовик.

Нагорода знайшла найдрайвовішу сім'ю

Головний приз - подорож до Будапешту

Зважаючи на те, що “Ількові забави” в Кам’янці проводилися вперше і ними зацікавилися охочі до драйвового дозвілля та відпочинку родини, організатори обіцяють зробити їх традиційними.

“Захід справді став масштабним, деякі сім’ї приєдналися до конкурсу за декілька хвилин до його початку. І дітям, і батькам сподобалось, отже є сенс продовжувати цю гарну традицію. Родинний відпочинок, спортивні ігри і головне – позитивні емоції і радість в очах самі за себе говорять, що забави на Іллі потрібно влаштовувати і в майбутньому” – розповідає начальник управління культури і туризму Петро Гаврилюк.

Організатори обіцяють Ількові забави зробити традиційними

Подорож по Дністрі на дебаркадері - теж цінний подарунок

Прогавили кульку з водою - не отримали бали

 

Дорослі переправлялися на тролеї через річку. Страшно, але головний приз того вартує

Ірина ГРІНІШИНА, 

Фото автора. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую