ye-logo.v1.2

У Старобільську хмельницькі спецпризначенці святкували день ВДВ з Михайлом Загородним та Сергієм Притулою

Суспільство 3718
Цього ж дня у Старобільську збірна команда військовослужбовців зіграла футбольний матч з ветеранами київського "Динамо"
Цього ж дня у Старобільську збірна команда військовослужбовців зіграла футбольний матч з ветеранами київського "Динамо". Фото: adm.km.ua

Цього ж дня спецназівці зіграли “Матч миру” із зірками українського футболу — ветеранами київського "Динамо".

Бійців 8 окремого полку спеціального призначення, які перебувають у Старобільську, з днем Високомобільних десантних та Повітряних військ Збройних Сил України особисто приїхали привітати голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний разом з волонтерами та відомий український шоумен Сергій Притула, який активно займається волонтерською діяльністю.

“До хлопців приїхав не з пустими руками. Забезпечили їх засобами для змащування стрілецької зброї. А двом спецназівцям, яких особисто відмітив командир полку, вручив коліматорні приціли”, - пише на своїй сторінці у Фейсбук Сергій Притула.

Крім цього, з святом хмельницьких військовослужбовців приїхав привітати Михайло Загородний. “Був приємно здивований присутністю голови Хмельницької ОДА, котрий приїхав привітати бійців зі святом. Адже кістяк 8-го полку – це хмельничани, - додає Сергій. - Губернатор розказав, як допомагає хлопцям, як планує допомогти із ремонтом казарм. Я хлопець веселий, але і пам'ять маю хорошу. Подивимось, як це буде виконано”.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую