ye-logo.v1.2

У зоні АТО загинув боєць «Правого сектора» з Полонного

Суспільство 4316
Медики не змогли врятувати життя Василю Остапчуку. Фото: зі сторінки у Фейсбуці Правого Сектору Хмельниччини
Медики не змогли врятувати життя Василю Остапчуку. Фото: зі сторінки у Фейсбуці Правого Сектору Хмельниччини. Фото: Медики не змогли врятувати життя Василю Остапчуку

Василь Остапчук був поранений та помер від втрати крові.

На Сході країни загинув мешканець Полонного - 38-річний Василь Остапчук, який воював у Добровольчому Українському Корпусі «Правий сектор». Кілька місяців тому боєць перевівся у Збройні Сили України. Повідомлення про його смерть з’явилося сьогодні, 5 серпня, на офіційній сторінці "Правого сектору" Хмельницького та області у соцмережі «Фейсбук». 

«Сьогодні на Сході загинув наш брат - Друг Хохол, Остапчук Василь Васильович, 1977 року народження. Боєць Правого Сектора Полонне, який воював у Добровольчому Українському Корпусі і лише кілька місяців тому перевівся у ЗСУ», - йдеться в повідомленні.

Згідно інформації «Правого сектора», Остапчук воював в районі Артемівська, був командиром взводу і отримав поранення від вибуху касетної міни.

«Він ще встиг по рації передати про свої поранення, медики боролися за життя до останнього, але Василь загинув від втрати крові. Він був одружений та виховував двох дітей. Завжди безвідмовний, добрий, хоробрий, кращий з нас... Тепер його немає», - кажуть у «Правому секторі».

Товариші загиблого звертаються до всіх українців за допомогою: терміново потрібні кошти для доправлення додому його тіла з Артемівська у рідне Полонне. Номер картки Приватбанку: 4149497844414773 , номер телефону: 0976523677 (Остапчук Василь Юрійович).
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую