ye-logo.v1.2

Партії Хмельниччини: плюс одна, мінус дві

Політика 2351
З початку року на Хмельниччині зареєстрували вже 35 осередків політичних партій
З початку року на Хмельниччині зареєстрували вже 35 осередків політичних партій. Фото: автора

Кількість зареєстрованих обласних організацій області зменшилася. Причина – деякі «розбіглися».

Головним територіальним управлінням юстиції прийнято рішення про скасування записів про реєстрацію одразу двох партій. Так, скасували реєстрацію Хмельницької обласної організації Політичної партії «Всеукраїнське об'єднання «Воля». Це сталося внаслідок того, що відповідне рішення було прийнято на Політичної ради Політичної партії «Всеукраїнське об'єднання "Воля» ще в травні минулого року, а також на позачерговій V конференції обласної організації в серпні 2014 року.

Скасували реєстрацію й Хмельницької обласної організації Політичної партії «Українська сила». Підстава - постанова Окружного адміністративного суду міста Києва від 06.04.2015 та наказ Мін'юсту від 11.06.2015 № 930/5 «Про припинення діяльності у зв'язку із анулюванням свідоцтва про реєстрацію Партії».
 
Утім, зареєстрували в обласній юстицію нову політсилу - Хмельницьку обласну територіальну організацію Політичної партії «Платформа ініціатив», головою якої обрано Юрія Віняра.
 
Наразі, за даними Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області, на теренах Хмельниччини зареєстровано 213 обласних організацій політичних партій. Щоправда, деякі з них знаходяться в стадії припинення.
З початку 2015 року в області зареєстровано вже 35 партій. Рекорд із реєстрації продовжує оновлюватися.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую