ye-logo.v1.2

Від голови колгоспу до першого заступника голови облдержадміністрації

Політика 6335
На сайті Хмельницької облдержадміністрації вже можна ознайомитися з біографією Василя Процюка
На сайті Хмельницької облдержадміністрації вже можна ознайомитися з біографією Василя Процюка

Новий заступник Михайла Загородного вже приступив до виконання обов’язків.

«Вчора, 10 серпня, голова Хмельницької ОДА Михайло Загородний підписав розпорядження, яким призначив із 11 серпня на посаду першого заступника голови Хмельницької ОДА Василя Процюка, - розповіла газеті «Є» Інна Михайлова, прес-секретар голови Хмельницької облдержадміністрації. – Василь Васильович приступив до виконання обов’язків. Сьогодні на нараді його представили керівникам управлінь та департаментів облдержадміністрації».

Нагадаємо, 7 липня Михайло Загородний звільнив з посади першого заступника голови Хмельницької ОДА Олександра Симчишина. Також звільнив і Лесю Стебло, яка була заступником голови ОДА – керівником апарату адміністрації. «Наразі на посаду керівника апарату адміністрації нікого не призначено», - повідомила Інна Михайлова.

Василь Процюк народився 5 лютого 1959 року в селі Муховець Вишнівецького району Тернопільської області. Свій трудовий шлях, згідно з біографії, яка оприлюднена на сайті Хмельницької ОДА, розпочинав на Закарпатті, де в 1978 році працював  інженером по нормуванню праці Виноградівської райсільгосптехніки. У 1986 році закінчив Кам'янець-Подільський сільськогосподарський інститут. Був депутатом Городоцької, Летичівської, Кам'янець-Подільської районних рад ( III, IV, V, VI скликань). У 1988-1997 році був головою колгоспу ім. Димитрова в селі Великий Карабчиїв Городоцького району. В в 2002-2004 роках очолював Летичівську районну державну адміністрацію. Із 2005 року до призначення першим заступником голови Хмельницької ОДА, був керуючим Хмельницького представництва товариства з обмеженою відповідальністю «Компанія ЛАН».

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую