ye-logo.v1.2

У двох ДТП на Хмельниччині загинули двоє людей, серед них один неповнолітній (ОНОВЛЕНО)

Суспільство 3420
У Теофіпольському районі 16-річний юнак загинув під колесами трактора МТЗ
У Теофіпольському районі 16-річний юнак загинув під колесами трактора МТЗ. Фото: mvs.gov.ua

У Городку загинув 65-річний чоловік, а на Теофіпольщині – 16-річний юнак.

Дві дорожньо-транспортні пригоди – дві смерті. Так, у Городку на вулиці Станційній 65-річний житель села Пільний Олексинець, керуючи автомобілем «ВАЗ 21063», зіткнувся з причепом «ГБК» автомобіля «ЗІЛ 4331». В результаті зіткнення, за повідомленням прес-служби управління МВС у Хмельницькій області, водій «ВАЗу» отримав тілесні ушкодження, від яких помер в центральній районній лікарні. 

А в Теофіпольському районі на полі поблизу села Гальченці під час польових робіт під колесами трактора опинився 16-річний юнак. На жаль, від отриманих тілесних ушкоджень він помер на місці події. Хто винен у цій загибелі – встановлюють правоохоронці.

Оновлено о 15.20:

Стали відомі обставини смерті 16-річного юнака. Як розповіли в прес-службі управління МВС у Хмельницькій області, 22-річний місцевий житель на тракторі «МТЗ-80» окроплював посіви гречки. Йому допомагали ще четверо чоловіків, серед яких був і потерпілий. Вони розставляли маяки, по яких рухався трактор.

Як розповідають свідки, хлопець поставив маяк і розрахував, що трактор буде на тому місці через хвилин 20, тож приліг відпочити. Швидше за все, він заснув і не почув, як наближається транспортний засіб. Водій трактора відчув, що на щось наїхав, і одразу зупинився. Хлопець ще був живий. Його одразу повантажили в автомобіль і повезли до лікарні, але по дорозі він помер.
Наразі по даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років. У рамках розслідування призначено ряд експертиз, правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую