ye-logo.v1.2

Вода, яку п’ють кам’янчани, почала смердіти

Суспільство 1917

Комунальники запевняють, що це явище тимчасове і ніякої загрози не несе.

Мешканці Кам’янця-Подільського скаржаться на те, що водопровідна вода, яка подається з Дністра, набуває неприємного запаху. Люди схвильовані ситуацією, адже не знають, чи можна таку воду використовувати в побуті.

«Останнім часом справді погіршилася якість води, яка подається з Дністра. Причиною цього є таке природне явище як «цвітіння» Дністра. Упродовж майже всього літа спостерігається аномальна спека та посуха, що спричинили до інтенсивного росту водоростей, - каже заступник генерального директора з водопостачання та водовідведення КП «Міськтепловоденергія» Сергій Боднар, слова якого наводить прес-служба комунального підприємства. - Це явище тимчасове і з різною інтенсивністю повторюється щороку. На підприємстві вживають заходи для його подолання. Для очистки води додається більша кількість коагулянту та інших реагентів».

Комунальники запевняють, що ця вода є нешкідливою для здоров’я людей. Її можна споживати. Проте з метою усунення неприємного запаху, радять набирати воду у відкриті посудини та відстоювати її певний час, що допоможе позбутися запаху. З відстояної води можна готувати їжу та використовувати для інших господарських потреб.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую