ye-logo.v1.2

Із 43 хмельничан, які брали участь в АТО, лише семеро знайшли роботу

Суспільство 2161
Демобілізовані бійці шукають роботу
Демобілізовані бійці шукають роботу. Фото: zik.ua

Демобілізовані бійці звертаються по допомогу до служби зайнятості.

З початку 2015 року до Хмельницького міського центру зайнятості звернулись 43 військовослужбовці, які брали безпосередню участь в АТО. З них працевлаштовані семеро осіб, які успішно працюють на підприємствах міста.

Як повідомили в обласній службі зайнятості, військові працюють на ТОВ "НЕЙЛ" - налагоджувальником холодноштампувального устаткування, ДП "НОВАТОР" - фрезерувальником та обрубувачем, ТОВ "Бембі" - механіком; двоє - набувають актуальних для місцевого ринку праці професій слюсаря з механоскладальних робіт та електрозварника на автоматичних та напівавтоматичних машинах.

“Ще троє чоловіків беруть участь у громадських роботах в Управлінні праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради, де виконують роботи з оформлення та упорядкування документації, а також проводять роз’яснювальну роботу про надання субсидій жителям міста”, - зазначають у відомстві.

Як повідомили в обласному військкоматі, наразі у зоні АТО виконують завдання близько семи тисяч військовослужбовців із Хмельниччини.

Нагадаємо, за даними служби зайнятості, на ринку праці Хмельниччини 19 претендентів на одну вакансію.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую