ye-logo.v1.2

Футзал. Івано-франківський «Ураган» здолав хмельницький «Спортлідер+»

Спорт 2416
Чи стане івано-франківський Ураган переможцем Кубка свободи-2015, стане відомо по завершенні матчу Енергія-Продексім
Чи стане івано-франківський Ураган переможцем Кубка свободи-2015, стане відомо по завершенні матчу Енергія-Продексім. Фото: автора

У першому матчі заключного дня «Кубка свободи-2015» підопічні Івана Скіцка виявилися сильнішими за команду Романа Ковальчика.

 Матч між івано-франківським «Ураганом» та хмельницьким «Спортлідером+» видався доволі цікавим та емоційним. Обом командам, аби розраховувати на перемогу в турнірі, необхідно було перемагати. І з цим завданням впоралися саме івано-франківці.

Вже на 2 хвилині матчу Михайло Зварич зміг забити швидкий гол у ворота «Спортлідера+». А через 7 хвилин «Ураган» забив вдруге – зі штрафного відзначився Юліан Горбатий. Саме після того, як рахунок став 2:0 на користь івано-франківської команди, тренер хмельничан Роман Ковальчик замінив воротаря Богдана Тимощука та Іллю Бакинського. І в першому таймі більше голів у воротах «Спортлідера+» не було. Щоправда, не змогли хмельничани «розмочити» ворота «Урагану», а тому на перерву пішла за рахунку 2:0 на корпить команди Івана Скіцка.
Вже на початку другого тайму «Спортлідер+» додав у швидкості та мав чимало моментів для взяття воріт суперника, але відмінно діяв страж воріт «Урагану» Байдак. А на 5 хвилині другої половини гри, після помилки Олександра Педяша, Роман Кіндратів забив третій гол у ворота «Спортлідера+».
На 40 хвилині матчу івано-франківці залишилися в меншості – червону картку отримав Михайло Зварич, і вже через 37 секунд хмельничани реалізували чисельну перевагу завдяки влучному удару Педяша. Та через 5 хвилин рахунок став 4:1 – Юліан Горбатий вразив порожні ворота господарів, які поміняли воротаря на п’ятого польового гравця. Та за мить Дмитро Калуков відновив відставання в рахунку у два голи. Утім, «ураганівці» через хвилину знову вразили порожні ворота «Спортлідера+». Цього разу гол забив Мар’ян Пелех. Отож, 5:2 і «Ураган» тепер має неабиякі шанси виграти турнір. Хмельничани ж максимум можуть розраховувати на «срібло», мінімум – на «бронзу». Все залежить від того, як завершиться другий матч – «Енергія»-«Продексім», який розпочнеться о 14.15. 
Валерій Власович (№19) із партнерами по "Спортлідеру+" не знайшли рецепту успіху в матчі з "Ураганом".
Відчайдушна гра у захисті принесла позитивний результат "Урагану".
Дмитро Калуков (№7) у трьох матчах "Кубка свободи" забив два голи.
Михайло Зварич (№9) не раз турбував хмельничан, забив гол, але матч до кінця не дограв, "заробивши" червону картку.
Як і в попередніх матчах турніру, на майданчику вистачало боротьби за володіння м'ячем.
Сергій Полупан (№2), який немає досвіду виступів в "Екстра-лізі", у грі проти "Урагану" не раз загострював гру "Спортлідера+".
Хмельничани, намагаючись не програти "Урагану", били по воротах суперника з різних позицій.
Івано-Франківці мали ще декілька нагод аби вразити ворота хмельницького клубу.
Олександр Педяш (№36) зміг подарувати інтригу в матчі, забивши гол за рахунку 0:3.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую