ye-logo.v1.2

У Нетішині планують провести Міжнародний інвестиційний форум

Економіка 2361
Польська делегація в Нетішині обговорила питання будівництва житла, сміттєпереробного комплексу, розвитку сільськогосподарського виробництва та лікувально-оздоровчого комплексу
Польська делегація в Нетішині обговорила питання будівництва житла, сміттєпереробного комплексу, розвитку сільськогосподарського виробництва та лікувально-оздоровчого комплексу. Фото: netishynrada.gov.ua

Попередньо його проведення запланували на жовтень.

У жовтні цього року планується провести у Нетішині Міжнародний інвестиційний форум, за участю європейських та українських підприємців. За словами міського голови Олександра Спрунюка, місто спроможне стати «вікном» в Україну для представників польського бізнесу. Про це він заявив під час зустрічі з польською делегацією із представників бізнесу, яка 12 та 13 серпня перебувала у Нетішині. 

"Нетішин і нетішинці завжди раді розвитку дружніх взаємовигідних стосунків із посланцями сусідньої Польщі задля реалізації спільних проектів, що відповідатимуть інтересам громади. Доказом цього є уже третя делегація представників польського бізнесу до нашого міста", - йдеться у повідомленні Нетішинської міської ради.

Ознайомитись з можливостями міста Нетішин приїхали фахівці різних галузей. Обговорювали питання будівництва комфортного житла, сміттєпереробного комплексу, розвитку сільськогосподарського виробництва та лікувально-оздоровчого комплексу.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую