ye-logo.v1.2

У Старокостянтинові для військових заквасили 500 літрів огірків

Допомога 2825
Господині квасили огірки за домашнім рецептом, придбати спеції також допомогли небайдужі.
Господині квасили огірки за домашнім рецептом, придбати спеції також допомогли небайдужі. . Фото: staradm.gov.ua

А на черзі, кажуть волонтери, - яблука й капуста.

Мешканці Старокостянтинова не втомлюються допомагати українському війську. На території Замку Князів Острозьких і храму Святої Трійці УПЦ КП плетуть маскувальні сітки, збирають домашнє варення та одяг, кришечки від пляшок на протези бійцям АТО. А відтепер ще й заготовлюють консервацію.

Як повідомляють у райдержадміністрації, у співпраці з волонтерською спільнотою "Хмельницький Армія SOS", котра забезпечила сезонними овочами, прихожани храму Святої Трійці за кілька годин переробили кількасот кілограмів огірків і заквасили 500 літрів.

“Хоча бізнесмени не раз, а вже сотні разів ділилися кревними на потреби армії, проте не відмовили й наразі – хто кількома десятками доклався, хто сотнею, а хто й тисячею гривень”, - повідомляється на офіційному сайті Старокостянтинівської РДА.

Господині квасили огірки за домашнім рецептом, придбати спеції також допомогли небайдужі. Зберігатимуть консервацію у збройовні замку князя Острозького, яку використали замість льоху. Настоятель храму отець Степан Капустинський запевняє, що страви, приготовлені з молитвою, нестимуть бійцям не лише фізичну поживу, а й духовну міць. На огірках волонтери не зупинятимуться, кажуть, на черзі – яблука і капуста.

Огірки для бійців заквасили за кілька годин.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую