ye-logo.v1.2

Фірма хмельницького депутата за понад два мільйони гривень проведе реконструкцію виставкої зали

Економіка 2777

Хмельницька дитяча школа образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва уклала угоду з приватною фірмою «Діта».

До кінця року виставкова зала, яка розташована в Хмельницькому на вулиці Проскурівській, 67, має бути відреконструйована. Принаймні, такий висновок можна зробити з «Вісника державних закупівель», який опублікував результати проведеного Хмельницькою дитячою школою образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва тендеру.

 «Позмагатися» за право провести реконструкцію зголосилися дві хмельницькі фірми – ТОВ «Будівельний Альянс Груп» та приватна фірма «Діта». Саме ці підприємства нещодавно боролися за те, щоб будувати новий лікувально-діагностичний корпус Хмельницької обласної дитячої лікарні на Кам’янецькій, 94 та реконструювати існуючий корпус під поліклініку. Тендер на понад 59 мільйонів гривень виграв «Будівельний Альянс Груп», засновником якого є Іван Крутилко, який був співвласником ще однієї будівельної разом із депутатом Хмельницької міськради Андрієм Кветком. Цього ж разу перемогла «Діта».
 
Фірма, засновником якої є діючий депутат Хмельницької міської ради Михайло Кіперман, запропонувала провести реконструкцію майже на 15 тисяч гривень дешевше, ніж конкуренти. Отож, саме «Діта» до кінця цього року має провести реконструкцію виставкової зали на вулиці Проскурівській, 67 за два мільйони і майже 25 тисяч гривень. Фінансування здійснюватиметься за рахунок міського бюджету.
 
Примітно, що в 2013 році на ремонт приміщення дитячої школи образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, розташованої за адресою вулиця Проскурівська, 65, 67 та 69 було витрачено понад 360 тисяч гривень. А в 2014 році в бюджеті заклали 53 тисячі на виготовлення проектно-кошторисної документації реконструкції виставкої зали, що на вул. Проскурівській, 67.

Коментарі:

Володимир Гординський 20.08.2015 15:35

Дякую, що помітили. Виправив. Дякую

Тетяна Дембицька 20.08.2015 14:19

Володя виправись, Михайло Кіперман, а не Давид.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую