ye-logo.v1.2

Потрібна допомога пораненому у зоні АТО бійцю “Правого сектору”

Допомога 3583
Руслана Зварича поранено ще минулого року, проте наслідки травм турбують і сьогодні
Руслана Зварича поранено ще минулого року, проте наслідки травм турбують і сьогодні. Фото: зі сторінки Фейсбук Правого Сектору Хмельниччини

Руслан Зварич отримав численні осколкові поранення у Пісках Донецької області ще у жовтні минулого року, проте лікування потрібно продовжувати й сьогодні.

Військовослужбовець із позивним “Хохол” родом з Полонського району. 14 жовтня минулого року він зазнав важких поранень у зоні проведення антитерористичної операції. Чоловік отримав численні осколкові поранення в шию, печінку та ліве коліно. Частину осколків лікарі вилучили, але діставати ті, що залишились, занадто небезпечно. Зараз вони турбують чоловіка, стан його здоров'я погіршився. Через осколок у шиї, який застряг між сонними артеріями, у нього німіють руки, а шматок снаряду у печінці не дає нормально харчуватися. При цьому постійно болить поранена нога.

Руслан проходив безкоштовне лікування у дніпропетровській лікарні, але зараз знову потребує курсу реабілітації. “Лікування потрібно продовжувати. Не всі осколки витягли, і зараз стан здоров'я Руслана погіршився. Раніше він безкоштовно два тижні лікувався у лікарні імені Мечникова, але через напружені стосунки “Правого сектора” і влади, тепер бійцеві погоджуються допомагати лише за гроші”, - розповідає керівник «Правого сектору» Хмельниччини Анатолій Медведчук.

Боєць АТО Руслан Зварич — батько двох дітей. Грошей на курс реабілітації родина немає, а без подальшого лікування медики прогнозують ускладнення наслідків травм.

Аби допомогти пораненому солдату, можна перерахувати кошти на рахунок дружини Зварич Олени Олександрівни:

Номер картки Приватбанку: 4149497847088699

Номер телефону Руслана: 0967716747.

Коментарі:

Носаль Василь 17.01.2016 11:37

Ви можете передати волонтерам і всім хто організовує збори щоб добавляли webmoney? Багатьом людям слом йти в банки і чекати черги вводити купу інформації. Це не практично! А на webmoney в багатьох є залишки якими вони не користуються і з радістю переказали би гроші.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую