ye-logo.v1.2

У Хмельницькому волонтери збирають кошти на позашляховик для бійців АТО

Допомога 2826
Волонтери просять допомогти бійцям
Волонтери просять допомогти бійцям. Фото: ua.korrespondent.net

Щоб придбати автомобіль для військових, потрібно близько двох тисяч євро.

Активісти благодійного фонду “Волонтери Поділля” планують придбати позашляховик “Mitsubishi Pajero" для потреб бійців штурмової роти “Карпатська Січ”, що перебуває на позиціях біля селища Піски та донецького аеропорту. За словами волонтерів, військовим вкрай необхідна додаткова техніка.

“Цими вихідними на благодійному драг-рейсингу, що відбувся на території аеропорту у Хмельницькому, ми вже зібрали понад 11 тисяч гривень. Був символічний вхідний внесок 30 гривень та скриньки для пожертв. Звичайно, цих коштів не вистачить для придбання позашляховика “Mitsubishi Pajero" , вартість якого близько двох тисяч євро, тому працюємо над тим, щоб зібрати потрібну суму”, - розповідає представник благодійного фонду “Волонтери Поділля” Віталій Діденко.

Активісти фонду шукають небайдужих громадян, котрі можуть допомогти будь-якою сумою. За словами волонтерів, на сьогодні вкрай складно зібрати потрібні кошти, а позашляховик потрібен якнайшвидше.

“Хлопці тримають оборону безпосередньо на передовій. Автомобіль — це, в першу чергу, річ, яка може врятувати життя, підвезти продукти, боєприпаси чи передислокувати в іншу точку”, - додає волонтер.

Якщо ви хочете допомогти з придбанням автомобіля, звертайтеся до волонтерів за адресою: місто Хмельницький, вулиця Проскурівська 1, оф.11, 2 поверх. Телефон: 096-20-60-669. Кошти також можна надсилати на рахунок:
р/р 26007052422304 в ПАТ "ПриватБанк", МФО 315405
Отримувач: БФ "Волонтери Поділля" ЄДРПОУ 39374887, призначення: благодійна допомога на армію.

Коментарі:

Носаль Василь 17.01.2016 11:35

Ви можете передати волонтерам і всім хто організовує збори щоб добавляли webmoney? Багатьом людям слом йти в банки і чекати черги вводити купу інформації. Це не практично! А на webmoney в багатьох є залишки якими вони не користуються і з радістю переказали би гроші.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую