ye-logo.v1.2

З прапорами й у вишиванках майже 200 хмельничан вирушили у велопарад

Суспільство 4799
Хмельничани поїхали велопарадом з прапорами
Хмельничани поїхали велопарадом з прапорами. Фото: автора

«Залізних коней» прикрашали жовто-синіми стрічками та квітами.

Відзначаючи 24-ту річницю проголошення незалежності України, хмельничани влаштували патріотичний велопарад. Любителі покататися на велосипедах збиралися на майданчику біля кінотеатру імені Т.Шевченка. Тут і дівчата у вишиванках і віночках, і хлопці у спортивному вбранні, і зовсім маленькі українці з україночками.

«Сьогодні велике українське державне свято, тому вирішили організувати саме патріотичний велопробіг. Усі мали одягти або вишиванки чи жовто-синє вбрання, або прикрасити велосипеди жовто-синіми стрічками, - каже співорганізатор патріотичного велопараду Олександр Калінер. – Орієнтовно тут має бути близько двох сотень людей».

Хмельничани прикрасили себе і велосипеди прапорами

Ольга і Олег Супрунови приєдналися до велопараду разом із донечками. Усі одягнулися у вишиванки. Кажуть, що люблять і свята, і спорт, тому намагаються не проґавити можливостей сісти на «залізного коня».

На парад приїхали цілими сім'ями

Хмельничани Інна та Олександр їздять на роботу на велосипедах, виїжджають компанією за місто. Такий захід – нагода покататись і відзначите державне свято.

Для молодих людей велосипед - товариш

Маршрут велосипедистів пролягає центральними вулицями міста: Проскурівська, Володимирська, Героїв Майдану, Кам’янецька, Зарічанська та Старокостянтинівське шосе. Фініш – знову на Проскурівській.

Стартували велосипедисти поблизу кінотеатру Шевченка

Долучилися до велосипедистів і міліціонери: хмельницький велопатруль контролював безпечність руху впродовж усієї поїздки.

Маленькі хмельничани охоче сіли на двохколісні

Велопатруль приїхав без національної символіки

Педалі крутили не всі учасники

Дівчата прийшли на велопарад у віночках

Дехто у колір прапора розфарбував обличчя
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую