ye-logo.v1.2

На Деражнянщині чоловік, помстившись за смерть матері, позбавив життя її вбивцю

Кримінал 2187
Вбивця після скоєного хотів втекти за межі області
Вбивця після скоєного хотів втекти за межі області. Фото: telegraf.com.ua

Намір помститися за вбивство матері зловмисник виношував упродовж 20 років.

Подія сталася в одному із сіл Деражнянського району. Як повідомляє прес-служба обласної міліції, після скоєного 32-річний підозрюваний збирався покинути межі області, проте був затриманий працівниками міліції.

"Історія неприязних стосунків між підозрюваним та 60-річним потерпілим бере свій початок ще на початку 90-х. У 1994 році, коли хлопцеві було всього 11, чоловік був засуджений на 8 років за вбивство його матері, з якою співмешкав", – розповідають правоохоронці.

З тих пір, за словами підозрюваного, у нього закралося бажання помсти. Але коли вбивця вийшов на волю, молодик сам опинився за ґратами. Загалом він кілька разів був засуджений за грабежі, розбої та інші злочини. І увесь цей час, більше 20 років молодий чоловік виношував бажання помститися.

"Того вечора, близько 20.00 години, зловмисник прийшов до будинку потерпілого. Перед цим він добряче випив та взяв з собою ножа. Спочатку душогуб задушив потерпілого та наніс йому декілька ударів ножем в шию та груди, а потім ще понівечив тіло косою", – йдеться у повідомленні.

Після скоєного він викликав таксі і вже мав намір втікати з села, але люди вчасно зателефонували до міліції, і працівники Деражнянського райвідділу затримали вбивцю.

Чоловік у скоєному зізнався. Зараз він перебуває під вартою. Йому оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 1 статті 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую