ye-logo.v1.2

У Хмельницькому затримали жінку, яка грабувала маленьких дівчаток

Кримінал 1915
Злодійка разом зі своєю трирічною дочкою ходила на дитячі майданчики, де обкрадала дітей
Злодійка разом зі своєю трирічною дочкою ходила на дитячі майданчики, де обкрадала дітей. Фото: poradumo.pp.ua

Зловмисниця пропонувала зробити дівчатам зачіску, а сама непомітно знімала з них золоті прикраси.

Грабіжницею виявилася 42-річна «гастролерка» з Черкащини. Як повідомляють у прес-службі обласної міліції, жінка входила в довіру до дітей і знімала з них золоті прикраси.

"Жертвами зловмисниці ставали виключно дівчатка 5-6 років, з яких жінка знімала золоті сережки. Разом зі своєю 3-річною дочкою вона ходила по дитячих майданчиках, підкликала дітей до себе і пропонувала зробити їм гарну зачіску, щоб волосся не заважало гратися, - розповідають міліціонери. - Під час розчісування зловмисниця непомітно та безболісно знімала з вух сережки так, що діти виявляли їх відсутність вже вдома".

Злодійку вже ніхто не міг знайти — двічі на одне й те саме місце вона не приходила.

Як з’ясувалось, жінка разом із дитиною та чоловіком не так давно приїхали до Хмельницького. За словами правоохоронців, перед цим вони «гастролювали» у Тернополі. Поселилась родина в одному із місцевих готелів. Там крадійку і затримали правоохоронці.

Жінка раніше судима за вчинення майнових злочинів та злочинів, пов’язаних із наркотиками. Наразі вона перебуває у слідчому ізоляторі. Максимальне покарання, яке їй загрожує згідно частини 1 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України — до 3 років позбавлення волі. Наразі слідство з’ясовує, до скількох крадіжок причетна підозрювана.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую