ye-logo.v1.2

Як обрати смартфон для користування 3G

Суспільство 2482
Швидкість 3G безпосередньо залежить від телефону, в якому стоїть сім карта.
Швидкість 3G безпосередньо залежить від телефону, в якому стоїть сім карта.. Фото: автора

Не всі смартфони демонструють в 3G-мережі однакову швидкість, різниця залежить від технологій телефону.

Швидкість 3G безпосередньо залежить від телефону, в якому стоїть сім карта. Детально про телефони вас можуть проконсультувати безпосередньо у пунктах продажу. Проте варто звернути увагу: чим вищий клас телефону, тим швидкість 3G в ньому буде якісніша. За словами начальника відділу роздрібного продажу компанії “Київстар” у Хмельницькому Дмитра Думановського, більшість нових моделей смартфонів вже підтримують функцію 3G.
«Але важливо знати, що на якість швидкості 3G окрім термінала, яким користується абонент впливають такі фактори, як: відстань до базової станції, кількість активних користувачів 3G в радіусі роботи базової станції, швидкість переміщення абонента, щільність базових станцій» - говорить Дмитро.
«Київстар» запустив 3G із стандартом HSPA+, що дозволяє досягнути швидкості до 42 Mbps. Купуючи смартфон, треба звертати увагу, щоб пристрій підтримував цю технологію. Також на коробці треба шукати позначки, які вказують на сумісність із протоколами HSDPA чи HSDPA +.
При цьому пам'ятайте: 3G саджає батарею телефону значно швидше, тому під час купівлі смартфону треба обирати модель із максимально місткою батареєю.
“Взагалі при виборі мобільного телефону, потрібно підходити конкретно до кожного клієнта та його можливостей. Важливо розуміти, які типи сервісів в Інтернеті буде використовувати абонент і в якій ціновій політиці він обирає собі апарат, яким хоче користуватися, - підсумовує Дмитро. - Вибір смартфону — індивідуальний для кожного клієнта. Універсального апарату немає. Сьогодні більшість смартфонів підтримують швидкісний Інтернет, а кожен вибирає для себе телефон, яким хоче користуватися”.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую