ye-logo.v1.2

ВІЛ-інфіковані діти – частина суспільства

Вибори 2433
Фото: автора

Хмельницьке відділення всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД» провело зустріч для дітей.

Захід, в якому взяли участь 21 дитина віком від 6 до 12 років, відбувся напередодні нового навчального року. Його проведенню сприяв громадський лідер Сергій Мандзій. Він передав дітям новенькі шкільні рюкзаки, канцтовари та організував для них чаювання з печивом.
Розважили дітей волонтери, які проведи для них веселі конкурси та ігри. Особливо школярам сподобалася така забавка – на вушко дитині говорили слово, яке вона мала намалювати, а інші учасники вгадували. Завдяки заходу діти встигли перезнайомитися, подружитися і розважитися у неформальній та веселій атмосфері.
«Ці діти - складова молодого покоління нашого міста, такі самі хмельничани. Їм доводиться з цим жити, і ми не маємо права робити вигляд, що ВІЛ/СНІД – не наша проблема. Мені розповідали історію однієї дівчинки – гуляла дитина в парку з мамою і татком, наступила на шприц. Тож це така біда, що може статися з кожним. Я вражений мужністю батьків цих дітей і вважаю, що ми повинні не відвертатися, а навпаки допомагати їм. А дітям напередодні нового навчального року я бажаю гарних оцінок, побільше приємних вражень та міцного здоров’я», - сказав Сергій Мандзій.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую