ye-logo.v1.2

Регбійна Суперліга: харківський «Олімп» переміг у Хмельницькому

Спорт 2262
Перший матч РК Хмельницький проти харківського Олімпу завершився з рахунком 7:57
Перший матч РК Хмельницький проти харківського Олімпу завершився з рахунком 7:57. Фото: автора

Сьогодні на стадіоні «Локомотив» регбійний клуб «Хмельницький» провів перший із двох матчів проти діючого чемпіона України.

 Ще жодного разу хмельничанам не вдавалося вигравати в харківського «Олімпу» в рамках чемпіонату України з регбі-15. Не вдалося і сьогодні.

 
Вже за перші 5 хвилин матчу «Олімпу» вдалося занести дві спроби та відзначитися однією реалізацію, а тому рахунок був на користь гостей 12:0. Гравці РК «Хмельницький» ніяк не могли дійти ближче до залікової зони, а тому намагалися заробити очки, реалізувавши штрафні удари. Заробити штрафні РК «Хмельницький» вдалося двічі, а ось влучно пробити їх… Мирослав Шуляк не зміг. Харків’яни ж продовжували потужно атакувати та раз за разом збільшувати свою перевагу в рахунку. В підсумку на перерви команди пішли за рахунку 0:38. Звісно, що не на користь господарів.
 
Та віддати належне команді Олега Квасниці, хлопці змогли непогано протистояти «Олімпу» в другому таймі. Майже до середини другої половини гри, діючі чемпіони країни занесли лише одну спробу та виконали реалізацію, заробивши за це все сім балів, а потім… Господарям вдалося те, на що так очікували вболівальники. Спочатку спробою ледь не відзначився Мирослав Шуляк, зупинити якого гостям вдалося лише за допомогою порушення правил. Та на цьому атака РК «Хмельницький» не завершилася і… Роман Копійка зміг занести спробу, а Мирослав Шуляк додав два бали за реалізацію. Отож, рахунок став 7:45. Ну, а на завершення матчу «Олімп» ще заробив трохи очок і фінальний свисток арбітра зафіксував прогнозовану перемогу харків’ян  57 на 7.
 
Вже завтра, 30 серпня, РК «Хмельницький» зіграє ще один матч із «Олімпом». Пройде він на спорткомплексі «Поділя». Початок о 12.00. Нагадаємо, другий матч у Хмельницькому відбудеться замість поєдинку другого кола, який команди мали зіграти 26 вересня в Харкові.
Стримати атаки харківського "Олімпа" хмельничанам було важко.
Аби не дати занести спробу, гравці РК "Хмельницький" не раз кидалися в ноги супернику.
Час від часу хмельничанам вдавалося втікти від гравців "Олімпа", але... не далеко.
Роман Копійка зміг "розмочити" рахунок у грі в другому таймі.
Василь Лазоренко не зміг дограти до кінця поєдинку, отримавши травму.
Харківський "Олімп", в складі якого чимало гравців збірної України з регбі-15, доволі впевнено переміг РК "Хмельницький".
Після матчу гравці подякували один одному за матч та глядачам.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую