ye-logo.v1.2

Потрібна допомога хмельницькому "богданівцю", який підірвався на міні у Донецькій області

Допомога 3215
Поранений міліціонер потребує дороговартісного лікування
Поранений міліціонер потребує дороговартісного лікування. Фото: mvs.gov.ua

Боєць отримав важкі поранення і наразі потребує дороговартісного лікування.

Міліціонер з Хмельниччини підірвався на протипіхотній міні у зоні АТО. Як повідомляють у прес-службі обласної міліції, подія сталася неподалік міста Сіверськ Донецької області.

"Під час нічного чергування правоохоронці з роти «Богдан» УМВС України в Хмельницькій області здійснювали патрулювання довкола населеного пункту. Обстежуючи територію з метою виявлення підозрілих осіб та предметів, міліціонер у темряві наступив на протипіхотну міну, в результаті чого отримав важкі поранення у вигляді множинних травм рук, ніг та обличчя", - розповідають у міліції.

Спочатку 32-річного чоловіка госпіталізували до лікарні у Краматорську, звідки доправили у військовий госпіталь у Харкові.

Бажаючі допомогти родині правоохоронця можуть перерахувати кошти на його лікування на картковий рахунок дружини Калюжнюк Світлани.

Реквізити для перерахунку коштів:

ПАТ «Приватбанк»

Номер картки: 5168742019531080

Боєць підірвався на міні, обстежуючи територію

Коментарі:

Но Ва 17.01.2016 11:40

Ви можете передати волонтерам і всім хто організовує збори щоб добавляли webmoney? Багатьом людям слом йти в банки і чекати черги вводити купу інформації. Це не практично! А на webmoney в багатьох є залишки якими вони не користуються і з радістю переказали би гроші.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую