ye-logo.v1.2

На Ізяславщини десять годин ліквідовували пожежу

Суспільство 4661
Лісова пожежа на Ізяславщині
Лісова пожежа на Ізяславщині. Фото: mns.gov.ua

Аби приборкати вогонь, залучили рятувальників із дев’яти районів області та міста Хмельницького

 Вчора, 2 вересня, приблизно о 15.10 на пункт зв’язку рятувальників в Ізяславі поступило повідомлення про пожежу в лісі поблизу села Хотень Другий. На момент прибуття пожежників, орієнтовна площа пожежі складала 9 гектарів.

За повідомленням прес-служби обласного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України, в зв’язку із швидким поширенням фронту вогню було оголошено «Збір-аварію» особовому складу Шепетівського зведеного загону.
О 21 годині на місці пожежі працювали вже 20 одиниц пожежної та спеціальної техніки ДСНС з 9 районів області та обласного центру, 120 службовців ДСНС,  а також понад 80 працівників лісових господарств, військових частин та місцевої пожежної охорони на 6 одиницях спецтехніки.
Лише сьогодні, 3 вересня, о 5.30, як сказано в повідомлення прес-служби ДСНС України, пожежу, яка охопила вже 46 гектарів, ліквідовано. На місці події залишаються чергувати пожежні розрахунки для недопущення повторного займання.

Коментарі:

Олександр НІКІТІН 03.09.2015 16:52

Дякуємо за ваш коментар. Але в ДСНС офіційно кажуть, що не горить. Можливо димить. Можливо, час від часу десь щось загорається, але на місці чергують пожежники, які одразу гасять.

Вита Максимчук 03.09.2015 15:39

Брехня, ліс як і горів так і горить!!!

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую