ye-logo.v1.2

Хмельницький «Спортлідер+» вдало розпочинає сезон

Спорт 2026
Дмитро Калуков (№7) розпочинає сезон в Екстра-лізі двома голами, забитими в ворота івано-франківського Урагану
Дмитро Калуков (№7) розпочинає сезон в Екстра-лізі двома голами, забитими в ворота івано-франківського Урагану. Фото: з архіву автора

У першому турі хмельничани на виїзді здолали івано-франківський «Ураган».

 Завершилися усі матчі першого туру нового чемпіонату України з футзалу серед команд «Екстра-ліги». В Івано-Франківську зійшлися четверта команда минулої першості «Ураган» та срібний призер хмельницький «Спортлідер+».

 
Першим рахунок у грі відкрили господарі майданчика, але на перерву команди пішли за рахунку 1:1, завдячуючи влучному удару кращого бомбардира «Екстра-ліги» сезону 2014/2015 років Дмитра Калукова. А вже в другому таймі «Спортлідер+» повів у рахунку, коли відзначився Дмитро Михайленко. Та івано-франківцям знадобилося менше хвилини, аби відновив «статус-кво». Та нічийний рахунок довго не протримався – хмельничани знову забили. Цього разу Дмитро Мартинюк. А згодом перевагу збільшив Руслан Шеремета. За рахунку 2:4 господарі почали активніше атакувати, а гості спробували діяти на контратаках. Як результат «Урагану» вдалося повернути інтригу в матчі, забивши третій гол у ворота Богдана Тимощука. Однак, підопічні Романа Ковальчика упускати перемогу аж ніяк не збиралися. Споачтку Олександр Педяш, а згодом і Дмитро Калуков встановили остаточний рахунок у грі 3:6. «Спортлідер+» переміг та здобув перші три очки в новому чемпіонаті.
 
Всі наступний матч хмельничани проведуть у Хмельницькому. Станеться це 12 вересня, коли в гості до «Спортлідера+» завітає львівська «Енергія», яка в першому турі здолала «Титан-Зорю» з Покровського з рахунком 4:2. В інших матчах туру були зафіксовані такі результати: «Приват» (Кривий ріг) – «Кардинал» (Рівне) – 5:3, «Продексім» (Херсон) – «Локомотив» (Харків) - 1:7.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую