ye-logo.v1.2

У центрі Дунаєвець з’явилися барикади

Політика 3534
Перед будівлею Дунаєвецької райдержадміністрації знову з
Перед будівлею Дунаєвецької райдержадміністрації знову з'явилися барикади. Фото: twitter.com

Організатори акції протесту вимагають від влади звільнити чиновників, які підтримували режим Януковича.

Другий день поспіль на площі біля Дунаєвецької райдержадміністрації стоять барикади з написом: «Майдан не простить! Майдан вимагає!» За словами одного з організаторів акції, голови громадської організації «Контроль громади» Василя Гандзюка, була створена експозиція «мікромайдану», в якій використані речі та символи дунаєвчан, які брали участь у Революції Гідності, щоб донести свої вимоги районній владі. 

«У нашому районі й досі працюють ті, хто возив людей на Антимайдан, хто підтримував режим Януковича, – пояснює Василь Петрович. – Ми збираємо допомогу армії, а наші чиновники будують будинки, дачі. Для них війни немає! Обурює й те, що нехтування органами державної влади та самоврядування Дунаєвецького району вимог територіальної громади згідно поданих заяв щодо люстраційних процесів, вже призвело до реваншу «регіоналів» на місцевому рівні. Тому ми вимагаємо звільнити чиновників, які підтримували режим Януковича. Також вимагаємо зупинити діяльність хімічного виробництва на території «Сільгосптехніки», яке, попри заборону судів, все одно працює».
 
Попри те, що акція триває вже другий день, поки що, як каже пан Гандзюк, «на барикади» ніхто з дунаєвецьких чиновників навіть не підходив.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую