ye-logo.v1.2

У Кам'янці троє молодиків з двома неповнолітніми дівчатами пограбували будинок та побили господаря

Кримінал 2171
Чоловіка пограбували троє хлопців, хизуючись перед дівчатами
Чоловіка пограбували троє хлопців, хизуючись перед дівчатами. Фото: metrovaartha.com

Грабіжники винесли з будинку техніку, прихопивши з собою банківську картку господаря.

Зловмисників затримали сьогодні, 11 вересня, близько другої години ночі. Як пише начальник Кам'янець-Подільського міськвідділу міліції Володимир Калашнік на своїй сторінці у Фейсбук, о 23 годині до міліції зателефонував мешканець Підзамча, повідомивши, що його пограбували.

Грабіжники розбили вікно та залізли до будинку. Побивши господаря, молоді люди винесли побутову техніку та прихопили карту «Приват Банку», з якої потім зняли 20 тисяч гривень. 34-річний чоловік вказував, що нападників було кілька, однак точну кількість розгледіти йому не вдалось. У процесі пограбування його лупцювали, але він встиг помітити кілька особливих прикмет, описавши одяг і загальні характеристики нападників.

Двох підозрілих молодих людей група швидкого реагування, яка патрулювала центр міста, помітила близько другої ночі. За описом хлопці були схожі на грабіжників.

"У затриманих зловмисників при собі було по 10 тисяч гривень та банківська карта потерпілого. Вже у відділі міліції хлопці розповіли, що на «діло» пішли не самі, з ними був ще один товариш, і щоб похизуватися перед дівчатами, вони прихопили з собою двох неповнолітніх дівчат, які були свідками пограбування", - зазначив Володимир Калашнік.

Наразі грабіжникам оголошено про підозру за частиною 3 статті 186 Кримінального Кодексу України (Грабіж), та в порядку статті 208 Кримінально-процесуального Кодексу України затримано і поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Триває слідство.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую