ye-logo.v1.2

Як у кризовій країні стати успішним, або Секрети успіху від доларового мільйонера На правах реклами

Афіша 3376

Він тричі втрачав все, і тричі повертався до життя. Людина із залізною силою волі та багатим досвідом Андрій Оністрат приїде до Хмельницького 30 вересня. Не пропустіть!

«Час від часу життя підкидало випробування. На дворі 1998 рік, мені 24 роки, і я доларовий мільйонер. Свій капітал заробив на валютному ринку. Тоді відбулася низка страшних подій. Мої недоброзичливці організували замах на мене: захопили в полон і катували. Я втратив весь свій статок, - розповідає Андрій Оністрат. - Проте засвоїв урок і почав будувати своє життя заново».
Все йшло прекрасно, поки у 2006 році Андрій не втратив близьку людину. Повне спустошення, відсутність бажання жити… Тоді став займатися бігом і мене потихеньку відпускало. Життя почало знову набувати фарби. Кар'єра пішла в гору, особисте життя налагодилося, народилися троє дітей.
«У кризовому 2009 році збулася давня мрія — я став власником банку. У 2015 році втратив банк, але живу далі, і продовжую рухатися вперед», – каже Андрій Оністрат.
Як вижити у скрутний час і не втратити віру в себе, успіх і всі здобутки?
Банкір, який біжить, успішний спортсмен і показовий сім'янин Андрій Оністрат, поділиться досвідом, секретами успіху
Поспілкуватися і послухати банкіра маєте можливість 30 вересня у Хмельницькому.
Організатори, спільнота «Бизнес Среда» обіцяють потужний заряд мотивації, нові бізнес-знання та практичні поради як використовувати кризовий час на свою користь. Якщо ви хочете удосконалити себе, прагнете працювати над собою, поспішайте, кількість місце обмежена.
Семінар «Мотивація Оністрата» відбудеться 30 вересня о 18.00 у коворкінг-центрі, на третьому поверсі ТЦ «Либідь-Плаза».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую