ye-logo.v1.2

Хмельницький борець здобув ліцензію на Олімпіаду 2016

Спорт 3370
Павло Олійник, бронзовий призер чемпіонату світу з вільної боротьби 2015 року
Павло Олійник, бронзовий призер чемпіонату світу з вільної боротьби 2015 року. Фото: youtube.com

В Лас-Вегасі на чемпіонаті світу з вільної боротьби подільські спортсмени не змогли виконати завдання «максимум».

 В Америці, де відбувається чемпіонат світу з вільної боротьби, Хмельницьччину представляли троє борців – дві жінки та один чоловік. На жаль, не всім вдалося здобути нагороди, а разом із ними і ліцензію на Олімпійській ігри 2016 року.

За крок до путівки в Ріо-де-Жанейро зупинилася Наталія Пульковська, яка в змаганнях у ваговій категорії до 48 кілограмів посіла сьоме місце. Невдалим чемпіонат став і для Аліни Махині-Стаднік, яка до змагань в Лас-Вегасі була діючим чемпіоном світу в ваговій категорії до 69 кілограмів. На жаль, цього року Аліна лише 14-та.
Та сьогодні вночі хмельничанин Павло Олійник зробив те, що не вдалося нашим жінкам. Павло  у першій сутичці в ваговій категорії до 97 кілограмів поступився з невеликим розривом у першій сутичці майбутньому чемпіону, господарю килима Келі Снайдеру. Проте у втішних сутичках Павло не віддав суперникам жодного балу і переміг сперше поляка Радослава Барана, а потім багаторазового призера Панамериканських Ігор та чемпіонатів Діаса Роберті. У бронзовому фіналі Павла було не зупинити, іранець Абас Тахан намагався чинити опір, та українець був сильнішим.  Отож, хмельничанин став бронзовим призером чемпіонату та світу, а також отримав ліцензію на Олімпіаду 2016!

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую