ye-logo.v1.2

Як поповнити запаси на зиму без зайвих витрат На правах реклами

Суспільство 3552
Ціни на ярмарку, зазвичай нижчі, ніж на ринку
Ціни на ярмарку, зазвичай нижчі, ніж на ринку. Фото: автора

Продуктові ярмарки, де можна придбати різного краму за цінами виробника, стали незамінними подіями у Хмельницькому.

Час від часу продуктові ярмарки організовують на вулиці Прибузькій. Цієї неділі ярмаркували на Проспекті Миру, поблизу МАУПу.
Зробити ярмарки не лише дешевшим аналогом продуктового ринку, але й зручним за розташуванням місцем для торгівлі взялися в ГО «Об’єднання «Самопоміч».
«Ярмарки у мікрорайонах – це дуже зручно. Можна купити все необхідне майже у дворі свого будинку. До того ж, ціни значно дешевші, бо виробники самі реалізують продукцію, без посередників і перекупників», – каже представник «Об’єднання «Самопоміч» Вячеслав Антонюк.
Ціни й справді дешевші. До прикладу, якщо олія на ринку коштує 34-36 гривень за пляшку, то в неділю на ярмарку її можна було купити за 26 гривень. Яйці продавали на 4 гривні дешевше, за десяток просили всього 12,50 гривні. Хліб, борошно, цибуля, буряки, картопля, виноград, саджанці… Все це на продуктовий ярмарок привезли кілька десятків виробників нашої області.

М'ясо "розмітали" дуже швидко

Організатори кажуть, такі ярмарки будуть проводитися регулярно, не лише на Проспекті Миру, але й у різних мікрорайонах міста.
«Люди, не лише мають можливість придбати усе необхідне у своєму мікрорайоні, але й суттєво економлять як на ціні самого продукту, так і на доставці його додому», – переконує Вячеслав Антонюк.

Вячеслав Антонюк дізнавався у людей, з чим хотіли би ярмаркувати наступного разу
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую