ye-logo.v1.2

Двоє хмельничан претендують на нагороди чемпіонату Європи

Спорт 2213
Бронзові призери дорослого чемпіонату світу хмельничанин Дмитро Янчук та львів
Бронзові призери дорослого чемпіонату світу хмельничанин Дмитро Янчук та львів'янин Павло Алтухов претендують на нагороди молодіжної першості Європи.. Фото: Jose Oliveira e Sousa

У Румунії триває чемпіонат Європи серед молоді та юніорів з веслування на байдарках та каное.

У румунському місті Басков триває континентальна першість із веслування, в якій беруть участь троє подолян. І двоє з них поборються за нагороди.

Так, у змаганнях каноїстів на дистанції 1000 метрів Павло Алтухов виграв свій заїзд та увійшов до фіналу змагань, в якому й розіграють нагороди. На дистанції 500 метрів Павло був другим і також вийшов до фіналу. До вирішальних заїздів за нагороди вийшов і Дмитро Янчук, який разом із львів’янином Тарасом Міщуком змагається серед каноїстів-двійок на дистанціях 500 та 1000 метрів.

Ще один спортсмен із Хмельниччини 20-річний Юрій Мельник у півфінальному заїзді на дистанції 500 метрів серед байдарок посів шосте місце та вийшов до фіналу Б. У ньому, на жаль, розіграють лише місця з 10 по 17-те. Станеться це 20 вересня.
Вже завтра, 19 вересня, Алтухов та Янчук змагатимуться у фінал на дистанціях 1000 метрів. А 20 вересня на хмельничан очікують вирішальні заїзди на 500-метрівці.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую