ye-logo.v1.2

Допомогти вижити так легко! Антон Воронецький потребує допомоги!

Допомога 3914
Антон Воронецький потребує нашої допомоги
Антон Воронецький потребує нашої допомоги

У Хмельницькій обласній лікарні в реанімаційному відділенні лежить 40-річний Антон Воронецький, який є родом з Полонщини (Хмельницька область).

Чоловік бороться за життя не вперше. Хвороба, яку Антон поборов у 2012 році знову повернулася…
Десятого вересня чоловік впав у кому і був госпіталізований у Полонську центральну лікарню. Діагноз лікарів – розсіяний енцефаломієліт, епісиндром, набряк головного мозку.
Через декілька днів Антон опритомнів, але його стан був досить важкий. 17 вересня хворого було перевезено до Хмельницької обласної лікарні.
На лікування чоловіка потрібно чимало коштув. Лише одна крапельниця Антону обходиться більше тисячі гривень на добу. Опікується Антоном його мама, яка живе лише на пенсійні гроші, тому без нашої допомоги йому не вижити.

Якщо кожен з нас відправить хоча б десять гривень на добру справу, Антон Воронецький матиме шанс на життя! Будьте милосердними!!!

Ось номер рахунку мами Антона:
9890 0908 5737 1004 (АвальБанк)
Воронецька Лілія Броніславівна

 

Коментарі:

Но Ва 17.01.2016 11:40

Ви можете передати волонтерам і всім хто організовує збори щоб добавляли webmoney? Багатьом людям слом йти в банки і чекати черги вводити купу інформації. Це не практично! А на webmoney в багатьох є залишки якими вони не користуються і з радістю переказали би гроші.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую