ye-logo.v1.2

У Славутському районі поховають 46-річного бійця АТО, який загинув понад півроку тому

Суспільство 3900
Юрій Ковальчук загинув ще у лютому, лише тепер його поховають у рідному селі
Юрій Ковальчук загинув ще у лютому, лише тепер його поховають у рідному селі. Фото: ogo.ua

Військовослужбовець 30-ї окремої механізованої бригади згорів у БМП під час виходу з Дебальцевського котла.

Мобілізованого Юрія Ковальчука із села Малий Скнит Славутського району більше півроку вважали безвісти зниклим у зоні АТО. Як виявилось, 46-річний боєць загинув ще в середині лютого під час виходу із Дебальцевського котла.

У Славутській районній раді розповіли, що Юрій Анатолійович воював недовго, буквально кілька місяців. Проте чоловік, захищаючи країну, встиг віддати життя.

“Юрій Ковальчук служив у 30-й окремій механізованій бригаді, був заступником командира бойової машини піхоти (БМП). Є інформація, що він згорів у машині під час виходу із Дебальцевського котла. Точної дати смерті досі не знаємо. Чекали ще з весни, що він повернеться. Не знаю, коли його привезуть, поки що уточнюємо все”, - розповів заступник голови районної ради Петро Притуляк.

Друзі та близькі уже планують виготовити Юрію Ковальчуку меморіальну дошку та встановити її на фасаді школи, де боєць навчався.

Прощання із загиблим відбудеться 27 вересня о 13:00 годині в церкві села Малий Скнит на Славутчині. Автобус для славутчан, які бажають віддати шану захиснику, відправлятиметься о 12:00 від міського Палацу культури.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую