ye-logo.v1.2

Хмельницький депутат «втік» від Яценюка

Політика 9880
Руслан Афійчук з Народного фронту очолив депутатську групу в Хмельницькій міській раді За конкретні справи
Руслан Афійчук з Народного фронту очолив депутатську групу в Хмельницькій міській раді За конкретні справи. Фото: з архіву

Голова депутатської групи «Фронт змін» очолив іншу групу в Хмельницькій міській раді.

Сьогодні в Хмельницькій міській раді оголосили про створення нової депутатської групи. Її назва – «За конкретні справи». Очолив групу Руслан Афійчук, який був керівником групи «Фронт змін».

Окрім Руслана Васильовича, до нової групи увійшли ще десятеро депутатів: Валерій Баклажко, позафракційний (був обраний депутатом від «Сильної України»), депутати з групи «За добробут хмельничан» Сергій Болотніков, Наталія Романовська, Світлана Мельник, Олександр Кізляр та Валерій Буяновський, Наталія Мудра  (усі вони стали депутатами від ВО «Батьківщина»). Перейшов із «Народного фронту» і Віктор Паламарчук, який став депутатом від «Нової політики», а також позафракційні Анатолій Собко (обирався депутатом від Партії регіонів) та Петро Перейма (обраний від «Батьківщини»).

Нагадаємо, що співзасновниками партії «За конкретні справи» є позафракційний нардеп Олександр Герега разом із дружиною Галиною, а також народний депутат із фракції «Блоку Петра Порошенка» Андрій Шинькович.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую