ye-logo.v1.2

У Дунаєвецькому районі дорогою до шкільної їдальні ученицю придавило дерево

Суспільство 2703

З карети швидкої допомоги дівчинку одразу довелося класти на операційний стіл.

Подія трапилася нещодавно у селі Маків Дунаєвецького району. 13-річна Іванка ледь не загинула дорогою до їдальні. На дитину впала верхівка дерева. Про це повідомляють “Надзвичайні новини”.

“Дерева у нас падають, таке буває, але у даному випадку є підстави вважати, що інцидент намагалися приховати. До міліції мали повідомити і вчителі, і лікарі. Однак вийшло так, що правоохоронці дізналися про подію тільки після приїзду “Надзвичайних новин”, - йдеться у відеосюжеті.

Свідки події пригадують: того дня був вітер. Під час чергового пориву відломилася триметрова верхівка берези і полетіла у натовп дітей.

“Почало хрустіти дерево, велика гілка відламалася і впала. Вона відскочила мені від ребер. Я боялася, що задихнуся, бо було дуже важко дихати. Я думала, що у мене всі ребра переламані”, - розповідає потерпіла дівчинка.

Зі школи Іванку забрали каретою швидкої. Після огляду лікарі прийняли категоричне рішення: негайно видаляти селезінку.

“Стан дитини був середньої важкості через внутрішню кровотечу в черевній порожнині. Довелося дуже швидко приймати рішення і оперувати, - зазначає хірург Дунаєвецької районної лікарні Михайло Гриб. - Зараз стан дитини задовільний. Дівчинка йде на поправку”.

До школи Іванка повернеться не раніше, ніж за три тижні. У навчальному закладі тим часом створили комісію і провели внутрішнє розслідування. Однак винних так і не знайшли.

Сільська школа знаходиться на території колишнього панського маєтку, де є величезний сад. Деяким деревам тут вже по кількасот років. Директор школи говорить, що парк навколо школи вони обстежують двічі на рік. Береза, яка впала на дитину, нікому підозрілою не здалася.

У школі і в лікарні запевнили, що про нещасний випадок одразу повідомили правоохоронців. Однак у міліції дізналися про подію тільки після приїзду “Надзвичайних новин”. У день, коли журналісти приїхали у село відзняти сюжет, до міліції зателефонував і повідомив про нещасний випадок дільничий інспектор. Наразі поданому факту проводиться перевірка. Про результати перевірки правоохоронці обіцяють повідомити додатково.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую