ye-logo.v1.2

Збірна Хмельниччини з футболу зіграла з вінничанами

Спорт 2096
Переможця протистояння збірних Хмельниччини та Вінниччини в Кубку регіонів ФФУ визначили в серії пенальті, яка завершилася на користь вінничан
Переможця протистояння збірних Хмельниччини та Вінниччини в Кубку регіонів ФФУ визначили в серії пенальті, яка завершилася на користь вінничан. Фото: з архіву

У Вінниці відбувся матч-відповідь попереднього етапу Кубка регіонів ФФУ.

Футболісти збірної Хмельницької області, які в першій грі мінімально перемогли збірну Вінниччини з рахунком 1:0, не змогли втримати цю перевагу, щоб пройти до 1/8 фіналу Кубка регіонів Федерації футболу України.

«Ми ще в першому таймі пропустили гол, через який шанси обох команд у протистоянні вирівнялися, - каже головний тренер збірної Хмельниччини Ігор Шишкін. – Та в тому ж таки першому таймі мали шанс зрівняти рахунок, але Назар Наталюк не реалізував пенальті. Впевнений, якби рахунок став 1:1, то ми пройшли далі».

У другому таймі жодна з команд не змогла більше забити, а гості залишилися в меншості. «Наприкінці другого тайму Наталюк отримав червону картку і нам довелося усі два додаткових тайми грати в меншості, - продовжує Ігор Володимирович. – Але хлопцям вдалося зберегти свої ворота недоторканими та перевести протистояння в серію пенальті. На жаль, по пенальті ми програли 3:1, а тому вибули з розіграшу Кубка».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую