ye-logo.v1.2

Хмельницька міська лікарня витратить понад 7,5 мільйонів гривень

Суспільство 2580
Хмельницька міська лікарня до кінця року має отримати замовлене обладнання за понад 7,67 мільойни гривень
Хмельницька міська лікарня до кінця року має отримати замовлене обладнання за понад 7,67 мільойни гривень . Фото: колаж автора

За ці гроші в лікарню закуплять необхідні меблі та медичне обладнання

У Хмельницькій міській лікарні провели одразу ж три тендери, за результати яких вже уклали договори з переможцями конкурсів. Усі вони – різні.

Так, згідно тендерної документації, міська лікарня готова була витратити понад 1,4 мільйона гривень на закупівлю чотирьох функціональних та двох реабілітаційних ліжок, шістьох при ліжкових тумб та маніпуляцій них столів, а також двох операційних столів та стільки ж візків для перевезення пацієнтів. Один із учасників – столична фірма «Торговий дім «Азаріч»,  хоч і запропонував поставити усе необхідне на одну гривню дешевше, ніж була очікувана вартість, але не переміг. Адже вінницьке ТзОВ «Лівін» запропонувала ще дешевшу ціну. Отож, обладнання та меблі мають надійти до лікарні до кінця року за мільйон 431 тисячу та 874 гривні.

Шість апаратів штучної вентиляції легенів (ще два дихальних мішків),  чотири системи подачі дихання та один концентратор кисневий до кінця року має поставити столичне ТзОВ «Нова медична група», яка запропонувала меншу суму, ніж інший учасник торгів – «Глобалмедгруп» із Києва. Ціна «питання» - 3 мільйони 570 тисяч 911 гривень.

Ще один тендер провели на закупівлю електрокардіографу, дефібрилятор, два ларингоскопи та ще декілька найменувань медобладнання. За право поставити це все до Хмельницької міської лікарні змагалися дві фірми – київська «Мед Ексім» та дніпропетровська «Брізанта». Саме останню і визнали переможцем, оскільки вона запропонувала меншу ціну 2 мільйони 672 тисячі 667 гривень та 40 копійок.

Всього, за результатами трьох тендерів, Хмельницька міська лікарня замовила товарів на суму 7 мільйонів 675 тисяч 542 гривні й 40 копійок.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую