ye-logo.v1.2

Спортсмени Хмельниччини отримали від 25 до 250 тисяч гривень стипендії в День міста На правах реклами

Вибори 2980
Хмельницький у День міста зустрічав не лише місцеві таланти, а й зіркових гостей: Влада Яму, Гайтану та гурт “Друга Ріка"
Хмельницький у День міста зустрічав не лише місцеві таланти, а й зіркових гостей: Влада Яму, Гайтану та гурт “Друга Ріка"

Команда Політичної партії «За конкретні справи» привітала хмельничан з Днем міста

Святкування 584-го дня народження нашого прекрасного міста Хмельницький розпочалось одразу по-завершенні робочого тижня, у п’ятницю ввечері площа біля кінотеатру Шевченка зустріла не лише місцеві таланти, а й зіркових гостей: Влада Яму, Гайтану та гурт “Друга Ріка»… Всі вони приїхали, на запрошення політичної партії «За конкретні справи» привітати хмельничан.
Обговорювати святкове дійство можна довго і з найкращими епітетами та атмосферу, яка панувала у цей вечір на Проскурівській передати, мабуть, просто неможливо. Присутність сотень сімей, запальні танці, співи, дитячі посмішки та настрій неймовірного єднання - ось що можна сказати про свято, подароване командою «За конкретні справи». Майстер-клас від відомого хореографа Влада Ями сповнив святкову атмосферу позитивом, запалив публіку та додав безліч неймовірних вражень юним танцюристам. Не могли відірвати погляду глядачі від запального дитячого майдансу, які готувалися до виступу майже місяць. Дітлахи з усіх куточків області разом з Гайтаною не аби як потішили присутніх, та об'єднавши всю Хмельниччину у танці - стали символом єдиної нероздільної України.

На святі розважалися, і дорослі, і малі

І вже у традиційному стилі очільників партії, не обійшлось без коштовних, а подекуди й дуже коштовних подарунків. Так серед глядачів розіграли безліч призів: починаючи з футбольних м’ячів, завершуючи пральною машинкою. Юна хмельничанка не могла повірити своєму щастю:
«Завітала на площу просто аби побачити улюблених артистів та трохи розважитися, а тут в подарунок отримала пральну машинку, це просто неймовірно. Велике дякую організаторам і за настрій і за призи, - ділилася враженнями щасливиця».

Але це був лише початок ... Відмітити заслуги спортивної еліти Хмельниччини, їх конкретні здобутки, та показати приклад іншим - це вже добра традиція організації «за конкретні справи», яка в святковий день нагородила спортсменів більш ніж достойно. За гідні виступи на європейській та світовій арені, кожен з них отримав грошові премії від 25-ти до 250-ти тисяч гривень на майбутні досягнення.
«Ми вже не вперше відзначаємо кращих спортсменів за їхні досягнення, адже робота нашої політичної сили спрямована на молодь, на здоровий спосіб життя», - розповідає помічник народного депутата Олександра Гереги, Уляна Ткаченко.

Люди, яких об’єднала єдина мета: змінити життя міста і його мешканців на краще – вкотре підтвердили, що зміни можливі лише завдяки конкретним справам, а не розмовам, завдяки дружній командній роботі.

За словами народного депутата України, співголови партії «За конкретні справи» Андрія Шиньковича:
«Наша команда вже третій рік поспіль працює на благо подільського краю. Ми намагаємось долучитися до кожної сфери діяльності громади, бути разом з ними як у скрутні часи так і розділяти радість. А сьогоднішнє свято – це ще один доказ цьому. Хмельничани – працьовитий народ, який вартий кращого, тому політична сила «За конкретні справи», лідером якої є Олександр Герега – це в першу чергу надійні помічники кожному».
Окрім святкового дійства на площі поблизу кінотеатру імені Шевченка, команда політичної сили «За конкретні справи» подарувала Хмельничанам ще два незабутніх дні відпочинку. 26 та 27 вересня відбувся патріотичний родинний захід “Велика родина - єдина Україна”, де кожен мав можливість провести незабутні вихідні у парку імені Чекмана. Там на всіх чекали не лише представники талановитої молоді, українські пісні, духовий оркестр, а й безліч дитячих ласощів, розваг та безкоштовних атракціонів.
В ці скрутні важки часи, так не вистачає радості і добрих моментів, тож команда “За конкретні справи”, спромоглася подарувати кожному маленьке свято - частинку доброти.

Юлія Кучер.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую