ye-logo.v1.2

На Хмельниччині близько 1800 міліціонерів спостерігатимуть за порядком на виборах 25 жовтня

Суспільство 1905

Також до забезпечення правопорядку на виборчих дільницях залучать 660 прикордонників, близько 600 надзвичайників та ще більше тисячі представників громадських формувань.

З 14 жовтня особовий склад органів внутрішніх справ Хмельницької області переходить на посилений режим несення служби у зв'язку з місцевими виборами. Для забезпечення правопорядку на місцевих виборах на Хмельниччині планують залучити більше трьох тисяч працівників міліції, надзвичайних справ, прикордонників та ще близько 1300 членів громадських організацій. Як заявив сьогодні, 30 вересня, під час брифінгу начальник УМВС України в Хмельницькій області, генерал-майор Микола Семенишин, правоохоронці готові до проведення прозорих і чесних виборів 25 жовтня.

“На кожну територіальну виборчу дільницю ми маємо забезпечити не менше двох працівників. Завдяки взаємодії з Державною службою України з надзвичайни ситуацій, прикордонною службою, ми повністю в спромозі забезпечити охорону громадського порядку на всіх виборчих дільницях”, - говорить головний міліціонер Хмельниччини. - Ми маємо намір залучити також членів громадських формувань, які будуть надавати допомогу правоохоронцям. Це більше 1300 членів громадських організацій, які вже мають досвід в організації громадського порядку під час проведення виборів”.

На сьогодні у Хмельницькій області немає зареєстрованих порушень виборчого законодавства. Як зазначив Микола Семенишин, врахувавши досвід, була проаналізована робота під час проведення минулих виборів.

"Під час проведення президентських виборів кримінальних правопорушень не було зареєстровано, під час виборів до Верховної Ради їх було два — підкуп виборців та незаконне використання виборчого бюлетня. Справи скеровано до суду".

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую