ye-logo.v1.2

Як налаштувати 3G на своєму смартфоні? На правах реклами

Суспільство 7008

У сучасному світі без смартфону, а тим більше, без швидкісного зв’язку вже мало хто уявляє собі нормальне життя.

Розробники гаджетів роблять все для того, щоб ми спілкувалися без перешкод, зайвих налаштувань чи програм. Однак надсучасні смартфони мають стільки різноманітних функцій, що пересічному юзеру годі й розібратися. Спеціалісти кажуть, якщо 3G не активувався автоматично, його потрібно налаштувати вручну.
На що звертати увагу?
Мобільні телефони, які підтримують функцію 3G, автоматично обирають мережу швидкісного Інтернету в зоні покриття. Про ввімкнений 3G свідчать позначки на екрані телефону - G / HSDPA / HSPA / HSPA+. Проте трапляється, коли 3G не активувався автоматично на смартфоні. У цьому випадку його потрібно вручну підключити в налаштуваннях вашого мобільного пристрою.
Процес налаштування 3G не складний і займе лише кілька хвилин. Власникам смартфонів, які підтримують операційну систему “Android”, аби налаштувати 3G потрібно, увійти до головного меню та обрати пункт “Налаштування”. Далі треба натиснути пункт “Мобільні мережі”, пункт “Послуга 3G”, “Активувати 3G”. Зі списку обрати UA-KYIVSTAR, натиснути “Режим мережі” та обрати 2G/3G (авто).
Щоб налаштувати 3G на “iPhone”, потрібно у меню “Налаштування” обрати пункт “Стільникові дані”. Активуйте “Стільникові дані”, оберіть пункт “Голос і дані”. Зі списку виберіть 3G. Оберіть пункт “Стільникова мережа”. Вкажіть точку доступу.
Смартфон, який працює на операційній системі “Windows”, підключити до мережі 3G можна, дотримуючись такої послідовності. У меню знайдіть “Налаштування”, оберіть пункт “Стільникова мережа + SIM”. Увімкніть Передачу даних. Оберіть 3G у пункті “Найвища швидкість з’єднання”.
Також відеоінструкції з налаштування 3G на своєму смартфоні можна переглянути на офіційному Youtube-каналі “Київстар”.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую