ye-logo.v1.2

На Хмельниччині чоловік може сісти за ґрати на п'ять років, бо взяв покататися чужого мотоцикла

Кримінал 2058
П
П'яний чоловік вкрав мотоцикла прямо перед камерою спостереження. Фото: uz24.uz

Правоохоронці впродовж кількох годин затримали злодія.

У 31-річного кам'янчанина вкрали мотоцикл, який він на деякий час залишив біля супермаркету. На щастя, неподалік місця скоєння злочину була встановлена камера відеоспостереження, яка й зафіксували момент крадіжки.

“Після перегляду відео на пошуки зловмисника було орієнтовано весь особовий склад міськвідділу, в тому числі групи швидкого реагування, що заступили на чергування. Вже через декілька годин чоловіка затримали. Щоправда, викраденого мотоцикла біля нього не було”, - розповіли у міліції.

Як пояснив 45-річний зловмисник, під час скоєння злочину він був п'яний. Красти мотоцикл не збирався, просто вирішив покататись. Розважившись, він заховав транспортний засіб неподалік школи в селі Жовтневе Кам’янець-Подільського району, де його і виявили правоохоронці.

Наразі за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статті 289 Кримінального кодексу України. Подібні дії караються штрафом від однієї тисячі до однієї тисячі двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую