ye-logo.v1.2

На вибори до облради йдуть 15 партій

Вибори 4408
На виборах до Хмельницької обласної партії змагатимуться 15 партій
На виборах до Хмельницької обласної партії змагатимуться 15 партій. Фото: автора

Вчора завершився прийом документів від політичних партій, які висувають своїх кандидатів до місцевих рад.

На виборах до Хмельницької обласної ради, які відбудуться 25 жовтня, за право мати своїх представників в раді змагатимуться 15 партій. Про це журналісту газети «Є» розповіли в обласній виборчій комісії. Саме від стількох політичних сил надійшли документи, які в комісії прийняли.

Отож, за мандати в Хмельницькій обласній раді змагатимуться партії  «Об’єднання «Самопоміч», «За конкретні справи», «Батьківщина», Аграрна партія України, «Соціалісти», «Громадський рух «Народний контроль», «Нова держава», «Відродження», «Свобода», Радикальна партія Олега Ляшка, «Блок Петра Порошенка «Солідарність», «Опозиційний блок», «Українське об’єднання патріотів – УКРОП», «Наш край» та партія «Конкретних справ».

Наразі не всі кандидати від цих політичних сил вже зареєстровані, оскільки їхні документи ще перевіряє обласна виборча комісія. Утім, вже до кінця цього тижня в виборчкому обіцяють оприлюднити прізвища всіх кандидатів.

Нагадаємо, нинішня обласна рада складається зі 104 депутатів. Рада нового скликання, яку обиратимемо 25 жовтня, налічуватиме 84 депутати.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую