ye-logo.v1.2

Як у 90-х: вивезли в лісосмугу, роздягли і залишили напризволяще

Кримінал 2484
Чоловіка, якого побили та роздягнули, в лісосмузі знайшов випадковий свідок
Чоловіка, якого побили та роздягнули, в лісосмузі знайшов випадковий свідок. Фото: mvs.gov.ua

Життя 44-річному чоловіку врятував випадковий свідок.

До Ярмолинецького райвідділу міліції зателефонував чоловік, який повідомив, що у лісосмузі неподалік райцентру виявив сильно побитого незнайомця, який не міг пересуватися і кликав на допомогу. Окрім численних травм, потерпілий зазнав значного переохолодження, адже зловмисники зняли із нього верхній одяг і взуття.

Карета «швидкої», яка прибула на місце, одразу доправила чоловіка в реанімаційне відділення Ярмолинецької центральної районної лікарні, де його невідкладно прооперували. За словами медиків, якби потерпілого вчасно не знайшли, його могли вже не врятувати. У чоловіка діагностували закриту травму черевної порожнини, множинні забої тулуба та голови, розрив тонкої кишки, перитоніт, ендотоксичний шок та загальне переохолодження.

За повідомленням прес-служби обласного управління МВС, у ході розслідування з’ясувалося, що напередодні ввечері потерпілий разом зі своїми кривдниками розпивав спиртне. Між чоловіками виникла суперечка, в ході якої молодики сильно побили свого опонента, а потім вивезли в лісосмугу, роздягли і залишили напризволяще. Потерпілий, який від отриманих травм не міг пересуватися, провів там цілу ніч.

Підозрювані поспішно покинули межі області. Оперативники Ярмолинецького райвідділу міліції встановили, що вони переховуються у Баришівському районі Київської області, де їх і затримали. Обидва – мешканці Яромолинеччини, яким ще й 30 років немає, але вже мають судимість за майнові злочини. Тепер же їм загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую