ye-logo.v1.2

Відбувся суд над нардепом Ігорем Сабієм

Політика 2675
За рішенням суду Ігор Сабій має цілодобово перебувати під домашнім арештом
За рішенням суду Ігор Сабій має цілодобово перебувати під домашнім арештом. Фото: з архіву

Сьогодні Печерський районний суд Києва обрав міру запобіжного заходу екс-керівнику Хмельницької обласної організації ВО «Свобода».

Ігор Сабій, який нині очолює «свободівців» Київської області, за рішенням суду, отримав цілодобовий домашній арешт. Про це у мережі «Фейсбук» повідомив голова «Свободи» Олег Тягнибок.

Народного депутата України сьомого скликання підозрюють у причетності до сутичок 31 серпня під Верховною Радою України. Тоді під стінами парламенту, після ухвалення в першому читанні змін до Конституції в частині децентралізації, почалися сутички між мітингувальниками і співробітниками правоохоронних органів. Унаслідок сутичок від поранень загинули четверо бійців Нацгвардії, ще близько 150 осіб постраждали.

Ось таке повідомлення у "Фейсбуці" розмістив Олег Тягнибок.

Нагадаємо і про те, що 26 вересня в квартирі Ігоря Сабія, яка знаходиться в Хмельницькому, був проведений обшук, під час якого, як заявив згодом сам нардеп, вилучили мобільний телефон дружини і кілька платіжок.

До речі, через події 31 серпня, під вартою залишаються хмельничани Ігор Олійник, Віктор Бурлик та кам’янчанин Ігор Гуменюк. Ще одного хмельничанина – неповнолітнього 17-річного Олексія Логвіна, вчора  Апеляційний суд Києва змінив запобіжний захід із тримання під вартою на домашній арешт у нічний час.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую