ye-logo.v1.2

У Державтоінспекції Хмельниччини спростовують, що начальник бере з підлеглих по 300 доларів хабара

Суспільство 3258
Віталій Сербін подаватиметься до суду через наклеп
Віталій Сербін подаватиметься до суду через наклеп. Фото: автора

Очільник обласного управління ДАІ Віталій Сербін виїжджав на патрулювання, а його звинуватили в корупції.

Днями у Кам’янець-Подільський виїхали рейдові групи працівників Державтоінспекції на чотирьох автівках. За словами т.в.о заступника начальника обласної міліції Володимира Гонтара, мали на меті виявити на дорогах нетверезих водіїв, які спричиняють ДТП, та піднести дисципліну серед працівників. Однак, у соцмережах з'явилась інформація, що начальник Державтоінспекції Хмельниччини Віталій Сербін поїхав туди, аби зібрати з підлеглих по 300 доларів хабара. В обласному управлінні міліції це спростовують та планують позиватися до суду.

«Віталій Сербін особисто разом з іншими працівниками зупиняв на дорозі автомобілі. Там навіть не було кам’янецьких працівників ДАІ, аби обійшлося без зради інтересів. Усі збиралися на заправці не здавати гроші начальнику, а заправитися. Хто ж буде отримувати хабарі перед відеокамерами. Ми провели службове розслідування, але факт не підтвердився», - каже полковник міліції Володимир Гонтар.

У міліції просять допомогти виявляти корупціонерів серед своїх, але при цьому надавати правдиві докази

Як зауважує міліціонер, такі раптові виїзди працівники ДАІ планують проводити і надалі та в інші міста. У Кам’янці під час рейду за три години роботи інспектори виявили 5 фактів водіння у нетверезому стані. Серед порушників - працівник міліції, якого буде звільнено. Державтоінспекція просить громадськість долучатися до таких виїздів, контролювати роботу, але інформацію подавати лише правдиву і підтверджену.

Очільник ДАІ підполковник Віталій Сербін, якого звинуватили у «поборах», наголошує, що це – наклеп. Він каже, що подаватиме до суду позов про захист ділової репутації, честі та гідності.

Нагадаємо, Віталія Сербіна призначили керівником Державтоінспекції Хмельницької області у травні цього року, тоді він був ще майором. Уся біографія служби проходила на Харківщині: від інспектора до начальника ДАІ одного з районів Харкова.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую