ye-logo.v1.2

На Старокостянтинівщині хлопець, працюючи у своєї тітки різноробочим, виносив з її дому коштовності

Кримінал 1969
Матеріали провадження направили до суду
Матеріали провадження направили до суду. Фото: mundo-nipo.com

Зловмисник викрав срібні прикраси та фотоапарат, які потім здав у ломбард.

До міліції звернулася місцева жителька, яка повідомила про те, що з її будинку зникли срібні прикраси та фотоапарат. Загальна вартість викраденого склала близько 3 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба обласної міліції.

"До крадіжок причетний 22-річний племінник потерпілої, який працював у неї різноробочим. Свої дії зловмисник пояснив тим, що йому було замало тих коштів, які платила роботодавиця. Прикраси він крав з періодичністю у декілька днів. Загальна вартість викраденого срібла перевищила 1,5 тисячі гривень", - розповідають правоохоронці.

Щоб не «світитися», викрадені речі хлопець здавав у ломбард через свою подругу, якій пояснював, що прикраси просять обміняти його друзі. Дівчина приносила крадієві гроші, які він витрачав на власні потреби. Але цього зловмиснику виявилось замало: через деякий час він знову прийшов до тітки і цього разу викрав з будинку фотоапарат, який також збув.

Згідно частини 2 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, максимальне покарання, яке загрожує підозрюваному — до 5 років обмеження або позбавлення волі. Матеріали провадження уже направлено до суду.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую