ye-logo.v1.2

Хмельниччина готова до опалювального сезону, чекаємо погодження уряду

Суспільство 2122
Жителі будинків з індивідуальним опаленням вже мають тепло
Жителі будинків з індивідуальним опаленням вже мають тепло. Фото: radio24.ua

У першу чергу тепло буде подано до дитячих садочків, лікарень та шкіл.

Вiдповiдно до розпорядженням голови обласної адміністрації Михайла Загородного, опалювальний сезон для мешканців житлових будинків з індивідуальним опаленням триватиме з 1 жовтня 2015 року по 30 квітня 2016 року. Рішення про початок опалювального сезону для мешканців з централізованим теплопостачанням будуть прийняті органами місцевого самоврядування після отримання відповідного погодження Мінрегіону та Міненерговугілля.

Як зазначили у прес-службі Хмельницької ОДА, заплановані заходи щодо підготовки житлово-комунального господарства та об’єктів соціальної сфери області до опалювального сезону виконано на 100 %.

"1 жовтня надавати тепло були готові усі 583 котельні, до опалювального сезону повністю підготовлені 1586 об’єктів соціальної сфери та 4599 житлових будинків. Серед об’єктів соціальної сфери до зими підоговлено усі 785 шкіл, 730 дитячих садочки та 71 лікарня", - йдеться у повідомленні. - Створено 118 аварійних бригад, в яких задіяно 1177 працівників особового складу. Вони будуть забезпечувати стабільне проходження опалювального сезону та недопущення його зриву".

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую