ye-logo.v1.2

На Хмельниччині вилучили понад 4 тонни фальсифікованої горілки та спирту

Економіка 1956
Вилучили 4,3 тонни лікеро-горілчаних напоїв та спирту на суму майже 5 мільйонів гривень
Вилучили 4,3 тонни лікеро-горілчаних напоїв та спирту на суму майже 5 мільйонів гривень. Фото: melpravda.com

Оперативники виявили 4 факти незаконних виробництва алкогольного фальсифікату.

На Хмельниччині, починаючи з квітня цього року, оперативники вилучили товарів підакцизної групи на суму 11,2 мільйона гривень. Про це повідомили у слідчому управлінні фінансових розслідувань Державної фіскальної служби області.

“Йдеться про 4,3 тонни лікеро-горілчаних напоїв та спирту на суму майже 5 мільйонів гривень, 39 упаковок тютюнових виробів на суму 700 тисяч гривень, 177 тонн паливно-мастильних матеріалів, загальна вартість яких становить 3,3 мільйона гривень”, - розповідають у фіскальній службі.

Загалом, на ринку алкоголю та тютюну виявили 52 порушення податкового законодавства. Обліковано 21 кримінальне правопорушення у сфері обігу підакцизних товарів.

Податківці відзначають, що на території області викрито чотири факти протиправного виробництва фальсифікованих алкогольних напоїв. Це зменшує загрозу здоров'ю та життю громадян, оскільки вилучений фальсифікат містить шкідливі домішки, а нерідко замаскований під елітні марки горілчаних напоїв.

Нагадаємо, хмельницькі підприємці заплатять 800 тисяч гривень алкогольно-тютюнових штрафів: за дев'ять місяців цього року у 120 підприємців області встановили 184 порушення законодавства.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую