ye-logo.v1.2

Стало відомо, кому в Кам’янці-Подільському першочегово ввімкнуть опалення

Суспільство 3528
У Кам
У Кам'янці-Подільському вирішили першочергово подавати теплову енергію в житлові будинки, в яких сплата за раніше отримані послуги становить не менше 80%. Фото: з архіву

Розпорядження міського голови про початок опалювального сезону опублікували на сайті Кам’янець-Подільської міської ради.

Мер Кам’янця Михайло Симашкевич підписав ропорядження про початок опалювального сезон осінньо-зимового періоду в місті. Згідно якого, у домівках кам’янчан повинно бути тепло з 15 жовтня. Утім, у розпорядженні є й доручення генеральному директору КП «Міськтепловоденергія» за вимогою приступити до подачі теплоносія у приміщеннях лікарняних та дошкільних закладів, шкіл з 11 жовтня, а також у житлові будинки, установи та організації тепло подати при зниженні на території міста впродовж трьох діб середньодобової температури атмосферного повітря до +8°С.

Примітно, що «в зв’язку з обмеженістю ресурсів природного газу та значною заборгованістю населення міста за спожиту теплову енергію дозволити КП «Міськтепловоденергія» першочергово подавати теплову енергію в житлові будинки, в яких сплата за раніше отримані послуги становить не менше 80%, - зазначено в розпорядженні. - Теплоносій подавати після погашення боргу мешканцями даних будинків. При необхідності встановлювати режими подачі гарячої води згідно з графіком, або відключати централізоване гаряче водопостачання».

Нагадаємо, що в Хмельницькому опалювальний сезон розпочався 9 жовтня.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую